Om

4 september 2012

Tacotisdag

Det är alltid lika härligt, snurrigt och surrigt när Julie och June gör entré. Plötsligt är kylskåpet tomt och och plötsligt får man sällskap ner till Ica eftersom Julie gärna övningskör.

Vi äter tacos på alla andra dagar än fredagar och idag tänkte jag testa Schärs glutenfria "tacobröd" Piadina med lax istället för köttfärs som fyllning. Perfekt mat att fortsätta surret kring.

Laxtaco


3 laxfileer (styckfrysta varianten)
cirka 1 påse tacokryddor

1 burk matlagningsyoghurt
1/2 vitlöksklyfta
salt
svartpeppar
chiliflakes (bästa krydduppfinningen)
gnutta socker

sallad, tomat, hackad lök, oliver, salsa, riven ost eller vad du gillar. Massor av koriander till mej.

Schärs Piadina till miss June och mej
Ica tortillas till frk Julie

Tina laxen om den är fryst. Dela i tärningar. Fräs i lite olja och krydda med tacokryddorna. Värm bröden och hacka sallad och riv ost. Klart!







Piadina - smuligt och mjöligt och omöjligt att vika. Nej, tack!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...