Vi äter tacos på alla andra dagar än fredagar och idag tänkte jag testa Schärs glutenfria "tacobröd" Piadina med lax istället för köttfärs som fyllning. Perfekt mat att fortsätta surret kring.
Laxtaco
3 laxfileer (styckfrysta varianten)
cirka 1 påse tacokryddor
1 burk matlagningsyoghurt
1/2 vitlöksklyfta
salt
svartpeppar
chiliflakes (bästa krydduppfinningen)
gnutta socker
gnutta socker
sallad, tomat, hackad lök, oliver, salsa, riven ost eller vad du gillar. Massor av koriander till mej.
Schärs Piadina till miss June och mej
Schärs Piadina till miss June och mej
Ica tortillas till frk Julie
Tina laxen om den är fryst. Dela i tärningar. Fräs i lite olja och krydda med tacokryddorna. Värm bröden och hacka sallad och riv ost. Klart!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar