Om

10 september 2012

Indianmåndag

Har varit ute och fixat hela eftermiddagen efter jobbet. Härligaste, varma vindarna gör ju att man verkligen inte vill vara på insidan. En riktig indiansommarmåndag, b.ä.s.t.a! Trädgården fick lite omsorg och uppsnofsning inför höstens kallare dagar. Nu är jag trött och orkar inte tänka för mycket på mat och recept - det får bli mantagervadmanhaver till middag -  igen.

600 g fiskfilé
1 burk finkrossade tomater
1 dl crème fraiche
1/2 - 1 squash (beroende på storlek)
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 purjo ansad och strimlad
2 tomater
chèvre eller fetaost
salt, peppar, gnutta socker, chiliflakes, basilika, timjan, oregano efter smak

Fräs lök och squash i lite olivolja och smör. I med hackade tomater, tomatkross och crème fraiche och krydda. Koka ihop. Lägg fiskfiléerna i smord ugnsfast form och häll på tomatsåsen . Smula över ost. I ugn 200 grader i cirka 20-25 minuter. Servera med ris, pasta eller potatis.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...