Focacciamuffins 8 st
200 gr creame cheese
1 tsk salt
1 dl riven parmesan
2 msk majsmjöl
1 dl vardera av rismjöl och havremjöl)
1 msk pofiber
2 tsk bakpulver
(8-10 oliver)
olivolja
torkad rosmarin
Sätt ugnen på 190 grader. Vispa ägg och cream cheese och salt fluffigt. Rör ner finriven parmesan. Blanda ihop de torra ingredienserna och vänd ner. Låt degen svälla i 10 minuter. Klicka ner i 8 muffinsformar, kärna ur och hacka oliverna och tryck ner i muffinsen. Droppa över olivolja och strösla över lite rosmarin. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter. Låt svalna lite på galler, servera gärna ljumma.
2 kommentarer:
Ser superfina ut!
Tackar, smakade helt ok oxå. Trevlig söndag!
Skicka en kommentar