Om

17 november 2012

restaurang

Somliga tyckte att vi fick restaurangmat till middag idag. Jag vet inte jag, somliga är nog inte så bortskämda med restaurangbesök, men visst blev det här rätt gott.  Och enkelt att svänga ihop såklart!

Pasta med kyckling 3 p


spaghetti (testade Bi-Aglut för första gången=god!)
kycklinginnerfilé 6-7 st
1 påse babyspenat
2 dl malagningsgrädde
1 dl créme fraiche
4 msk tomatsås
1 dl riven ost
olivolja och smör till stekning
salt, svartpeppar, chiliflakes, grillkrydda

Dela kycklingen i mindre bitar. Bryn i olivolja och lite smör. Häll på grädde och créme fraiche, tomatsås. Vänd ner spenaten och låt den slokna. Krydda såsen och låt koka ihop på svag värme medan du fixar spaghettin. Strö över riven ost, ta pannan från värmen och låt osten smälta ner. Koka inte, då blir såsen seg. Äter alla samma slags pasta kan du lägga upp den i en stor skål och hälla såsen över. Annars serverar du såklart såsen vid sidan av.








Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...