Pasta med kyckling 3 p
spaghetti (testade Bi-Aglut för första gången=god!)
kycklinginnerfilé 6-7 st
1 påse babyspenat
2 dl malagningsgrädde
1 dl créme fraiche
4 msk tomatsås
1 dl riven ost
olivolja och smör till stekning
salt, svartpeppar, chiliflakes, grillkrydda
Dela kycklingen i mindre bitar. Bryn i olivolja och lite smör. Häll på grädde och créme fraiche, tomatsås. Vänd ner spenaten och låt den slokna. Krydda såsen och låt koka ihop på svag värme medan du fixar spaghettin. Strö över riven ost, ta pannan från värmen och låt osten smälta ner. Koka inte, då blir såsen seg. Äter alla samma slags pasta kan du lägga upp den i en stor skål och hälla såsen över. Annars serverar du såklart såsen vid sidan av.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar