Om

1 mars 2014

sköna lördag



Här kan jag gå omkring i timmar och njuta av alla färger och underbara dofter, det är balsam för själen i gråvädret. Timme in och timme ut tills... aaatttjjjooo...



Ikväll blir det middag för två, serverar en kär gammal favorit till varmrätt och en ny favorit till dessert. Varför göra det krångligt när det kan vara enkelt och ändå bli så gott?

Bär med vit chokladsås 4 p


500 g blandade frysta bär - tina dem inte
2 1/2 dl vispgrädde
4 msk limoncello
200 g vit choklad, finhackad

Värm grädden med 2 msk limoncello till strax före kokpunkten. Blanda försiktigt i chokladen. Ta bären ur frysen och lägg dem på ett stort fat. Det är viktigt att det bara blir ett lager med bär. Häll på 2 msk limoncello och låt dem "marinera" i 5 minuter. Rör försiktigt i grädden tills all choklad smälter och såsen blir slät och krämig. Häll den över bären och servera genast.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...