Biscotti 12 st
2 dl mandelmjöl
1 msk potatismjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
1 dl mandel
1 dl mandel
1/2 tsk vaniljpulver
1 msk råsocker
1/2 dl tranbär
1/2 tsk nymortlade kardemummakärnor
rivet skal av 1 citron
2 msk yoghurt
Sätt ugnen på 180 grader. Lös upp fiberhusken i yoghurt och låt svälla en liten stund. Blanda de torra ingredienserna, rör sedan ner yoghurten. Forma till en längd, 2-3 cm tjock, det går lättare om du doppar händerna i lite vatten. Grädda tills längden fått lite färg ca 15 minuter. Ta ut och skär i snittar 1-2 cm breda. Lägg med ena snittsidan uppåt och låt dem torka ca 30 minuter i ugnen på 100 grader.
Sätt ugnen på 180 grader. Lös upp fiberhusken i yoghurt och låt svälla en liten stund. Blanda de torra ingredienserna, rör sedan ner yoghurten. Forma till en längd, 2-3 cm tjock, det går lättare om du doppar händerna i lite vatten. Grädda tills längden fått lite färg ca 15 minuter. Ta ut och skär i snittar 1-2 cm breda. Lägg med ena snittsidan uppåt och låt dem torka ca 30 minuter i ugnen på 100 grader.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar