Om

23 maj 2015

I min smak

Världens bästa kollegor har jag. Två gånger den här veckan bakades det glutenfritt så att jag kunde vara med och fika och som jag fikade! (På måndag börjar fikafri vecka, vill inte gömma mej i vassen på stranden i år igen...)
Här kommer hursomhelst recept på en underbar kanelkladdkaka. Vill du inte ha den LCHF så byt bara ut sukrin mot äkta socker. 

Kanelkladdkaka


150 g smör
2 dl sukrin
1 tsk vaniljpulver
1 msk kanel
1 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
3 ägg
mandelspån att strö över. 

Smält smöret, blanda ner allt utom äggen och rör slätt. Vispa i äggen ett i taget och häll smeten i rund folieform. Garnera med mandelspån. Grädda på 200 grader i cirka 20 minuter. Servera med lättvispad grädd och ev bär. 




Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...