Om

14 november 2014

tiden räcker till



Jag gillar de här smaksatta färskostarna från Arla. Just den här blev inspiration till middagen igår. Nu är det lite rymligare i schemat - och då orkar/hinner man vara lite mer kreativ. Då mår jag som bäst!
I kylen står nu också ett litet test inför julen. Uppdaterar senare...

Torsk i väldigt god sås 3 p


3-4 torskfiléer delade i mindre bitar
1 burk färskost med smak av senap och honung
1 msk dijonsenap
1/2 dl vispgrädde
en skvätt vitt vin
salt, peppar
1 1/2 dl frysta ärter 
1/2 påse bladspenat

Fräs fisken i lite olivolja och smör. Salta och peppra. I med crème fraiche, vitt vin, grädde och senap. Låt puttra tills fisken är nästan klar. Häll i ärter och bladspenat. Värm på tills ärterna är varma och spenaten sloknat. Klart! Servera med ett gott ris.






Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...