Chokladcookies med kokos och tranbär cirka 30 st
225 g rumsvarmt smör
3/4 dl farinsocker
1 dl strösocker
3/4 dl ljust muscavadosocker
2 ägg
6 1/2 dl mjölmix
2 msk kokosmjöl
1 dl kokosflingor
1 1/2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 tsk vaniljpulver
2-3 msk kakao
1/2 påse tranbär (någon hade visst mumsat i sej den andra halvan... Och det var inte jag)
Vispa socker och smör fluffigt. Rör ner äggen ett i taget. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem försiktigt i smeten. Sist i med tranbären. Låt degen vila kallt i ett par timmar. Klicka sedan ut
1- 1 1/2 msk stora bollar på plåtar. Platta till dem lite. Grädda på 200 grader cirka 10 minuter.
3/4 dl farinsocker
1 dl strösocker
3/4 dl ljust muscavadosocker
2 ägg
6 1/2 dl mjölmix
2 msk kokosmjöl
1 dl kokosflingor
1 1/2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 tsk vaniljpulver
2-3 msk kakao
1/2 påse tranbär (någon hade visst mumsat i sej den andra halvan... Och det var inte jag)
Vispa socker och smör fluffigt. Rör ner äggen ett i taget. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem försiktigt i smeten. Sist i med tranbären. Låt degen vila kallt i ett par timmar. Klicka sedan ut
1- 1 1/2 msk stora bollar på plåtar. Platta till dem lite. Grädda på 200 grader cirka 10 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar