Om

4 december 2015

Snabbt, lätt och gott

Lite gott till fredagskvällen? Det här receptet är enligt min syster och mamma ett gammalt familjerecept - som jag aldrig hört talas om?! Med Icas glutenfria tortillabröd blir det hursomhelst väldigt enkelt att fixa fredagsmys till miss June och mej. 

Chicken enchiladas 2 p


2 kycklingfiléer 
1 burk crème fraiche 
1 tsk sambal oelek
salt, peppar 
4 tortillabröd
riven ost
olja till stekning

Dela kycklingen i mindre bitar och bryn i oljan. Salta och peppra. Häll i crème fraichen i pannan och koka ihop tills kycklingen är genomstekt. Krydda med sambal till lagom hetta. Fyll bröden, rulla ihop och lägg i lätt smord ugnsfast form. Riv över en god ost och gratinera i ugn på 250 grader tills osten bubblar och har fått fin färg. Servera med grönsallad. 




Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...