Om

27 mars 2016

Glad Påsk


Jag kanske är helt sist på den här efterrätten, men det kan jag leva med. Och har du mot förmodan inte heller provat, så har du något riktigt festligt att se fram emot. Så gooooood! 

Äggtoddy à la Mannerheim 4 p


4 äggulor
4 msk socker 
2 dl vispgrädde
4 tsk florsocker
4 tsk kakao
4 tskNescafé 
4 msk cognac 
4 halva äggskal

Koka äggskalen. Vispa gulor och socker fluffigt. Vispa grädden och vänd ned. Häll upp i portionsglas. Ställ in i frysen, Tina upp i kylen ca 30 minuter före servering. Precis innan servering lägger du små öar av kakao, Nescafé och florsocker i varje glas. Häll cognac i äggskalet och placera i glaset. Servera. Häll din cognac över toddyn och blanda runt. Mums! 


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...